17 mei 2023

Stemacteer en voiceover workshop Overijssel

Waar kan ik een Stemacteer of Voice-Over workshop volgen?

stemacteer en voiceover workshop overijssel gelderlandDie vraag krijg ik regelmatig via de mail toegezonden. Mede door mijn eigen kennis en ervaring ben ik jaren geleden vanuit mijn bedrijf Cool Media The Voiceshop, gestart met het geven van Stemacteer workshops. Ontdek zelf wat jij met je stem kunt doen, ervaring is niet vereist, dus schrijf je via dit formulier vandaag nog in.

Op zaterdag 17 juni is een nieuwe stemacteer workshop ingepland en zal ik, Marc van Zeeland een training geven in het Oosten van Nederland voor iedereen die geïnteresseerd is in het vak van stemacteren.

Tijdens deze vier uur durende training zal ik mijn kennis en ervaring delen en deelnemers helpen om hun eigen stemacteren vaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren. De training zal beginnen met een introductie over de basisprincipes van stemacteren, zoals ademhaling en stemgebruik. Vervolgens zal ik deelnemers begeleiden bij het oefenen van verschillende stemtechnieken en het verkennen van verschillende stijlen en genres. Dit gaan we natuurlijk opnemen, terugluisteren en samen beoordelen wat er goed ging en waar de punten van aandacht zijn.

De training zal plaatsvinden in een inspirerende omgeving in het Oosten van Nederland. Het exacte adres wordt bekend gemaakt zodra je je hebt aangemeld voor de training. De training is geschikt voor beginners en gevorderden, en er is geen specifieke voorkennis vereist. Het enige wat je nodig hebt, is enthousiasme en een passie voor stemacteren. En vergeet niet, voor elke stem is er wel een productie of merk waar je stem waardevol kan zijn.

Dus, als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van je eigen stemacteren vaardigheden, en de kans wilt krijgen om te leren van een ervaren professional, meld je dan aan voor deze training.
Schrijf je snel in, want we houden small group sessies waardoor er beperkte beschikbaarheid is.

Wij kijken er naar uit om je op 17 juni te ontmoeten en je stem te horen!

Met vriendelijke stem,

Marc van Zeeland